Επιμελητήριο Εύβοιας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δημοσιογραφικό ταξίδι στη Χαλκίδα
Ο Γιάννης Γεροντίτης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εστίασης Αναψυχής & Διασκέδασης Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζευς’’.Το δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (Press Τrip), που συνδιοργανώθηκε 1 έως και 3 Απριλίου 2022, από το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’’, υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Σε αυτό το πλαίσιο, μιας συλλογικής προσπάθειας να πάρει η Εύβοια τη θέση που πραγματικά της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας, ο Πρόεδρος του Φορέα Γιάννης Γεροντίτης, ευχαριστεί θερμά :
Για την άψογη συνεργασία καθ΄ όλη τη διάρκεια υλοποίησης της συνδιοργάνωσης, τον Πρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εστίασης Αναψυχής & Διασκέδασης Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζευς’’.
Επίσης για την καίρια και αμέριστη συμβολή τους στην άρτια υλοποίηση του προγράμματος ξενάγησης και φιλοξενίας των δημοσιογράφων :
Τον Πρόεδρο του ΣΑΜΕΕ και Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Θεοδόση Γεωργουλόπουλο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη Σταθόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Μαραγκό και την Υπεύθυνη Τουρισμού, Παρασκευή Μπουραντά.
Τον συγγραφέα – μελετητή του παλιρροϊκού φαινομένου, Χαράλαμπο Σφέτσα.
Τον δημιουργό και παρουσιαστή του travel video του Επιμελητηρίου για την Εύβοια και την Σκύρο, Γιώργο Γιαννάκη.
Τις επιχειρήσεις εστίασης ‘’Ουζερί ο Λουκάς’’ , ΄΄La strada Diverso΄΄, ‘’Ουζερί το ψαράκι’’, ‘’Storeys’’, ΄΄ Soul food΄΄, ΄΄Sabbia beach bar ΄΄, ‘’Λουκουμάδες ο Χαλκιδέος’’, ”Kaiyo sushi bar” .
Τον Μιχάλη Μιχαηλίδη για την διάθεση του χώρου του ‘’Ginger All Day’’ και την διοργάνωση της εκδήλωσης γευσιγνωσίας τοπικών οίνων και ποτών για τους φιλοξενούμενους μας.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr