Εύβοια: Μέτρα πυροπροστασίας στα σχολεία
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Μέτρα πυροπροστασίας στα σχολεία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για την πυροπροστασία των σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων.

Η μελέτη πυροπροστασίας για σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων ολοκληρώθηκε. Η μελέτη εγκρίθηκε συνολικά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων, κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023.

Η μελέτη, συμβατικού ποσού 130.337,49 ευρώ (με Φ.Π.Α), χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και πλέον στη δεύτερη φάση της μελέτης θα συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης και ο Δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση των μέτρων πυροπροστασίας και τη συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού στο σύνολο των σχολικών δομών του.

Επιπλέον, η μελέτη κρίνεται άκρως απαραίτητη και αναγκαία, κυρίως για λόγους ασφάλειας ανθρώπινων ζωών, κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών, αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας και συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανονισμούς των σχολικών κτηρίων ως προς την πυρασφάλειά τους και θα οδηγήσει στην έκδοση Πιστοποιητικού Πυροπροστασίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr