Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται που εμφανίζεται η Πάολα – Τι συνέβη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται που εμφανίζεται η Πάολα – Τι συνέβη

Είχαν προηγηθεί και παλαιότερα καταγγελίες.

Οι υπηρεσίες του Δήμου έβαλαν λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα στη Θεσσαλονίκη,

Συγκεκριμένα προηγήθηκαν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής του Μύλου για ηχορύπανση. Πριν από δύο εβδομάδες έγιναν οι σχετικές συστάσεις στο νυχτερινό κέντρο, ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και συλλήψεις.

Για το ζήτημα που προέκυψε έχει ενημερωθεί η εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο, με τη σφράγιση του να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να λάβει ο δήμος την απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος. Η επιχείρηση που διαχειρίζεται το νυχτερινό κέντρο έχει ενημερωθεί πως βάσει νόμου η απόφαση θα ισχύσει από την επόμενη Τρίτη 11/6.

Η Πάολα έκανε πρεμιέρα στις 24/5 κι εμφανιζόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το πρόγραμμα να είναι κλεισμένο μέχρι τις 6/7.

Η πρεμιέρα της γνωστής και αγαπημένης τραγουδίστριας είχε γίνει στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις της γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί της στην πίστα βρισκόταν κι ο Ηλίας Καμπακάκης.

Η απάντηση του νυχτερινού μαγαζιού:

«Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr