Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024: Αυτός είναι ο νικητής
Ειδησεις ευβοια

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024: Αυτός είναι ο νικητής

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024: «Κλείδωσε» ο μεγάλος νικητής και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, λίγο πριν το exit poll.

Οι κάλπες κλείνουν σε ελάχιστα λεπτά, όμως ήδη είναι γνωστά κάποια Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024, τα οποία δείχνουν και το ποιος είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Σύμφωνα με τις διαρροές των exit polls, που θα δημοσιευτούν σε λίγα λεπτά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, υπάρχει μεγάλη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο, ενώ πιο αμφίρροπα είναι τα πράγματα για το ποιο θα είναι το δεύτερο κόμμα.

Ο μεγάλος νικητής, όμως, δεν ήταν άλλος από την αποχή! Για ακόμα μία φορά στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, φαίνεται πως οι πολίτες δεν επέλεξαν τις κάλπες. Στο ιδιαίτερα αυξημένο ποσοστό, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις μπορεί να ξεπεράσει και το 60%, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μιλάμε για την 5η εκλογική αναμέτρηση σε διάστημα ενός έτους.

Προηγήθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023 οι εθνικές εκλογές, όπως και τον Οκτώβριο η διπλή εκλογική αναμέτρηση για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές. Συνεπώς η κόπωση των ψηφοφόρων ήταν αναμενόμενη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι εκλογές αντιμετωπίζονται πάντα πιο «χαλαρά» από τους πολίτες, έφεραν την τεράστια αποχή που κλέβει – αρνητικά – την παράσταση στα Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr