Βόρεια Εύβοια: Σημαντική απόφαση για τα έργα
Ειδησεις ευβοια

Βόρεια Εύβοια: Σημαντική απόφαση για τα έργα

Σπουδαίες εξελίξεις για τη Βόρεια Εύβοια στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς.
Στην αίθουσα πολιτισμού “Μελίνα Μερκούρη” των Λουτρών Αιδηψού πραγματοποιήθηκε χθες (10/7) η 10η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.
Ο Περιφερειάρχης Σ.Ε. Φάνης Σπανός, οι Αντιπεριφερειάρχες Φ. Παπαθωμά, και Γ. Κελαϊδίτης, ο βουλευτής Εύβοιας Θ. Ζεμπίλης, καθώς και είκοσι πέντε δήμαρχοι από πέντε διαφορετικές Περιφερειακές Ενότητες, παραβρέθηκαν στη Λουτρόπολη, με τους περισσότερους να πλέκουν το εγκώμιο στον οικοδεσπότη Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά τόσο για τη φιλοξενία όσο και για την εμφανή αλλαγή του τόπου επί των ημερών του.
Θέματα της διαβούλευσης ήταν:
  • Ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για την πορεία ενεργοποίησης και υλοποίησης του Προγράμματος Στερεά Ελλάδα 2021 – 2027.
  •  Συζήτηση ειδικότερων ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών.
Το πιο θετικό νέο της ημέρας ήταν η ανακοίνωση δια στόματος Περιφερειάρχη σχετικά με την πρόσκληση για την ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) Βόρειας Εύβοιας, ενός σπουδαίου πυλώνα χρηματοδότησης έργων και παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν τον τόπο.
Πρέπει να επισημανθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού φιλοξενεί μια τόσο σπουδαία συνεδρίαση, η οποία αφορά σε ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr