Aναπάντητα ερωτήματα σχετικά με δύο πασίγνωστα ξενοδοχεία στην Εύβοια- Τι έχει συμβεί
Ειδησεις ευβοια

Aναπάντητα ερωτήματα σχετικά με δύο πασίγνωστα ξενοδοχεία στην Εύβοια- Τι έχει συμβεί

Η ανακοίνωση από το το Σωματείο Ξενοδοχ/λων & εργαζόμενων επισιτισμού Εύβοιας

Για αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τα πρώην Holidays in Evia  και Eretria Village, κάνει λόγο σε σχετική του ανακοίνωση το Σωματείο Ξενοδοχ/λων & εργαζόμενων επισιτισμού νομού Εύβοιας ζητώντας άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων για την δικαίωση των συναδέλφων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουν τα αναπάντητα ερωτήματα του σωματείου μας και εκατοντάδων εργαζομένων σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την εφαρμογή τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων και εξόφληση των εργαζομένων των ξενοδοχείων πρώην Holydays in Evia και Eretria Village. Μετά από χρόνια εμπαιγμού και δικαστικών αγώνων, ακόμα και με τελεσίδικες αποφάσεις, βρισκόμαστε στο σημείο η μία μονάδα (το πρώην Eretria Village) να έχει πλειστηριαστεί, να λειτουργεί πλέον ως καινούριο ξενοδοχείο και με εμπόδια που βάζει το Ελληνικό Δημόσιο οι εργαζόμενοι να μην έχουν πάρει φράγκο εδώ και τέσσερα χρόνια και η δεύτερη μονάδα (το πρώην Holydays in Evia) να έχει ανακαινιστεί και να ετοιμάζεται να ανοίξει σε πλήρη λειτουργία, ενώ ήδη για δεύτερη σεζόν λειτουργεί το κομμάτι της παραλίας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα από την Κυβέρνηση με τα αρμόδια Υπουργεία αλλά και από όλες τις αρμόδιες αρχές να μας δώσουν απαντήσεις και να λάβουν όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να σταματήσει ο εμπαιγμός που υφίστανται οι συνάδελφοι!

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

– Τι θα γίνει με τα χρήματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι από τον πλειστηριασμό του πρώην Eretria Village και το Ελληνικό Δημόσιο εμποδίζει την απόδοσή τους στους συναδέλφους που έχουν ταλαιπωρηθεί και εξοντωθεί οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια!

– Με ποιο τρόπο, με ποιες άδειες, ετοιμάζεται να ανοίξει το ανακαινισμένο πρώην Holidays in Eviaμε την καινούργια ονομασία Paradise Beach Resort, χωρίς ούτε από εκεί να λαμβάνουν τίποτα πάλι οι εργαζόμενοι, πάνω σε τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις!

Μας προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά πώς Υπουργεία και Υπηρεσίες δίνουν άδειες να ανοίξει ξανά το ξενοδοχείο ως Paradise Beach Resort με απλήρωτους τους παλιούς εργαζόμενους και ενώ παράλληλα τόσο στην Επιθεώρηση Εργασίας όσο και στο σωματείο μας φτάνουν καταγγελίες συναδέλφων που έχουν μείνει απλήρωτοι από την προηγούμενη σεζόν που λειτούργησε η παραλία.»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr