Χοσάφ: Η απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή από την Εύβοια
ευβοια

Χοσάφ: Η απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή από την Εύβοια

Το χοσάφ είναι κομπόστα και αποτελεί παραδοσιακό γλυκό της Εύβοιας.

Το χοσάφ είναι πεντανόστιμη εύκολη και γρήγορη συνταγή κομπόστας από την Εύβοια και αποτελεί το ιδανικό καλοκαιρινό επιδόρπιο.

Δείτε παρακάτω πώς φτιάχνεται

Υλικά 

  • 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 1 κομμάτι κανέλα
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση 

  • Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα
    μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα.
  • Σερβίρεται σε μπολ.

Καλή σας απόλαυση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr