Εύβοια: Ξεκινούν οι παραστάσεις σε πασίγνωστο αρχαίο θέατρο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ξεκινούν οι παραστάσεις σε πασίγνωστο αρχαίο θέατρο

Η αυλαία ανοίγει στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Γνωριμία με τα άγνωστα θέατρα της Ελλάδας»
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της αυλαίας στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας.
Τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη παρουσιάζει στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας ο Δήμος Ερέτριας, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο «Διάζωμα». Θα δοθούν δύο παραστάσεις, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 7 μ.μ.
Η αυλαία ανοίγει στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Γνωριμία με τα άγνωστα θέατρα της Ελλάδας» του Υπουργείου Πολιτισμού και ο Δήμος Ερέτριας μπαίνει πιο γερά από ποτέ στον πολιτισμικό χάρτη της Ελλάδας.
Ένας θίασος σημαντικών καλλιτεχνών της νέας γενιάς θα παρουσιάσει το εμβληματικό έργο του Αριστοφάνη με φυσικό φως και ήχο και θα δώσει ξανά ζωή στο Αρχαίο Θέατρο.

Θα μοιραστούν λίγα δωρεάν εισιτήρια

Μικρός αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλ. 22290/60.630 και 6956.65.77.13, το διήμερο 29-30 Αυγούστου, 9-12 μ.μ.. Λίγα εισιτήρια θα μοιραστούν και πριν την έναρξη των παραστάσεων, στις 6 μ.μ.
Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Σπεύστε να αποκτήσετε το μαγικό χαρτάκι και να ζήσετε μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr