Εύβοια: Καμαρώνει το Αλιβέρι για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΝΟΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Καμαρώνει το Αλιβέρι για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΝΟΑ

Περήφανο το Αλιβέρι για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΝΟΑ

Στο ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας έγινε φέτος (31/8-1/9/2024) το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, όπου παίρνουν μέρος οι σύλλογοι που προπονούνται στη θάλασσα και το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η ΚΟΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Από τους αγώνες αυτούς δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΝΟ Αλιβερίου που βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά με την πιο μεγάλη αποστολή στην πρωτεύουσα της Εύβοιας και σήκωσε επτά κύπελλα. Ο ΝΟ Αλιβερίου κατέκτησε την πρώτη θέση σε επτά από τις δώδεκα κατηγορίες, ενώ οι κολυμβητές και κολυμβήτριές του επέστρεψαν στο Αλιβέρι με 95 μετάλλια στις αποσκεύες τους.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 14 σωματεία με 300 κολυμβητές-τριες:

Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, Αθλητική και Ψυχαγωγική Λέσχη Μεδεών, Αίαντας Σύρου, Ναυτικός Όμιλος Λίμνης, Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών, Ναυτικός Όμιλος Σύρου, Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης, Ναυτικός Όμιλος Πάρου, Ναυτικός Όμιλος “Ναϊάς” Πάρου, Ναυτικός Όμιλος Κω, Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου «Πρωτέας», Ναυτικός Όμιλος «Πρωτέας» Καλύμνου, Φιλαθλητικός Καλύμνου, Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας.

Οι πρώτοι των Βαθμολογιών:

ΑΝΔΡΕΣ: ΝΟ Διάυλου Ωρεών 117 βαθμοί

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 224 βαθμοί

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 300 βαθμοί

ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: ΝΟ Καλύμνου «Πρωτέας» 27 βαθμοί

ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΟ Αλιβερίου 75 βαθμοί

ΓΕΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:ΝΟ Αλιβερίου 84 βαθμοί

ΕΦΗΒΟΙ: ΝΟ Αλιβερίου 76 βαθμοί

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΟ Αλιβερίου 82 βαθμοί

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΝΟ Αλιβερίου 158 βαθμοί

ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β: ΝΟ Αλιβερίου 145 βαθμοί

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β: ΝΟ Καλύμνου «Πρωτέας» 188 βαθμοί

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β: ΝΟ Αλιβερίου 311 βαθμοί

Το Σάββατο λίγο πριν ξεκινήσει το απογευματινό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων δίνοντας το παρών και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος που έκανε και απονομές.

Την Κυριακή το πρωϊ με την ολοκλήρωση των αγώνων απονομές έκαναν, η Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Χαλκιδέων, Ιωάννης Νέζης, ο Γεώργιος Στρουμπούλης, αναπληρωτής δημάρχου δήμου Κύμης-Αλιβερίου και ο Παναγιώτης Ρέτζιος, εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας της ΚΟΕ, της Arena.

Ο ΝΟ Αλιβερίου για ακόμη μια χρονιά επέστρεψε από την Χαλκίδα, Πρωταθλητής και Πολυνίκης, κατακτώντας τρεις από τις τέσσερις γενικές κατηγορίες και 4 κύπελλα σε επιμέρους κατηγορίες, σύνολο επτά από τα δώδεκα κύπελλα.

Ο ΝΟΑ «σφράγισε» ένα ακόμη πρωτάθλημα κι απέδειξε τη δυναμική του, κατακτώντας συνολικά 95 μετάλλια (ατομικά 23 χρυσά, 30 αργυρά και 42 χάλκινα) και στα ομαδικά (4 αργυρά και 1 χάλκινα), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Ήταν και πάλι η μεγαλύτερη αποστολή αθλητών με 66 κολυμβητές-τριες. Τα αγωνιστικά τους αποτελέσματα εντυπωσιακά, προσδοκώντας για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις στο άθλημα της Κολύμβησης στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Αλέξης Προκόπιος αναφέρει για την συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα:

“Ήταν μία διοργάνωση που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου.

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την εμφάνιση, το σθένος αλλά και την ευγενή τους άμιλλα κι ευχόμαστε να συνεχίσουν να κατακτούν τους στόχους τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέδραμαν στη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα την κα. Σαραντίδου Ελευθερία, Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ και πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, γιατί είναι αλήθεια ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια λόγω της συντήρησης της δεξαμενής και των θεμάτων που πρόεκυψαν να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους, σε όλους όσους βοήθησαν ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή μας, καθώς και τους προπονητές μας, αφενός, για την άψογη συνεργασία καθόλη την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν και αφετέρου, γιατί πραγματικά στο τμήμα κολύμβησης του ΝΟ Αλιβερίου επιτελείται ένα πολύ σημαντικό έργο! και ασφαλώς τους γονείς των αθλητών μας που βρίσκονται πάντοτε αρωγοί και συμπαραστάτες μας!

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω για τα τα μικρά μας “δελφινάκια” τα οποία πράγματι μας έκαναν υπερήφανους με την αγωνιστική τους παρουσία και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! 

Ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες επίσημου πρωταθλήματος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Για πολλά από αυτά τα 27 παιδιά που αγωνίστηκαν, ήταν η πρώτη τους συμμετοχή, αρκετές και πρωτόγνωρες οι εμπειρίες τους, που μας έδειξε για μία ακόμη φορά τις αξίες της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Φιλίες, αυτοπειθαρχία, αλληλοσεβασμός, προσπάθεια, επιμονή, υπομονή, ανταμοιβή για την προσπάθεια, όλα απαραίτητα για την διαμόρφωση του χαρακτήρα και της αυτοπεποίθησης των παιδιών μας. 

Πολλά μπράβο λοιπόν σε όλους σας για την προσπάθεια που καταβάλατε! 

Για το αγωνιστικό μας τμήμα τι να πεις, ή μάλλον τι να πρωτοπείς για αυτά τα παιδιά, που μας κάνουν υπερήφανους για την προσπάθεια τους και τις επιτυχίες τους κάθε χρόνο τέτοια εποχή! Τα παιδιά μας που υπερέβαλαν εαυτό, έδειξαν χαρακτήρα, αγωνιστικότητα, πάθος, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τα κολυμβητικά τους κατορθώματα μέσα στην πισίνα! ΜΠΡΑΒΟ είμαστε όλοι συγκινημένοι, υπερήφανοι και φυσικά χαρούμενοι! Είμαι σίγουρος ότι και οι συμπολίτες μας αισθάνονται υπερήφανοι για τις επιτυχίες του Ομίλου.”

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με άρωμα θάλασσας, σε μια διοργάνωση που αποτελεί γιορτή για όλα τα συμμετέχοντα σωματεία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr