Φαράγγι Σαμαριάς: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαράγγι Σαμαριάς: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας

Πώς συνέβη η τραγωδία στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Από ακατάσχετη αιμορραγία, εξαιτίας πληγής που άνοιξε στο σώμα της πέτρα που έπεσε πάνω της, φέρεται να επήλθε ο θάνατος της 32χρονης τουρίστριας που διέσχιζε το φαράγγι Σαμαριάς το μεσημέρι της Τετάρτης

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο σημείο την ώρα της κατολίσθησης, ενώ παριστάμενος γιατρός επιχείρησε να παρέχει στην 32χρονη τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το creta24.gr. η σορός της μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων από ελικόπτερο που έφτασε από το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ προκειμένου να μεταφέρουν τους δεκάδες τουρίστες που βρίσκονταν στο φαράγγι, για να μην εγκλωβιστούν.

Γιατρός που επίσης βρισκόταν μεταξύ των πεζοπόρων εκείνη την ώρα επιχείρησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Αυτή την ώρα οι επισκέπτες έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια από το φαράγγι, κάποιοι από την έξοδο προς Αγία Ρουμέλη, οι οποίοι θα μεταφερθούν με καράβι στα Σφακιά και άλλοι προς τον Ομαλό.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε προειδοποίηση για κακές καιρικές συνθήκες, καθώς δεν είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους η ισχυρή βροχόπτωση


Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr