Εύβοια: Χαμόγελα για την ενίσχυση της Αστυνομίας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Χαμόγελα για την ενίσχυση της Αστυνομίας

Εύβοια: Οκτώ νέοι αστυνομικοί θα μετατεθούν στις υπηρεσίες του νομού, ενισχύοντας έτσι την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή.

Όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε επισκεφθεί την Εύβοια και συγκεκριμένα τη Χαλκίδα, είχε προαναγγείλει την ενίσχυση της Αστυνομίας στο νησί. Κάτι που εν τέλει «κλείδωσε» την Παρασκευή (20/9) με την ανακοίνωση της μετάθεσης οκτώ αστυνομικών στην Εύβοια. Άνοιξε έτσι ο δρόμος για περαιτέρω ενίσχυση της Αστυνομίας στην Εύβοια, αλλά και καλύτερο καταμερισμό των δυνάμεων, όπως είχε δηλώσει τότε ο υπουργός.

Την είδηση υποδέχθηκε με ικανοποίηση ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Εύβοιας, Αλέξανδρος Μάρκου, ο οποίος μίλησε για δικαίωση του αγώνα που έδωσαν οι αστυνομικοί του νομού, τονίζοντας πως η Εύβοια είναι δεύτερη σε μεταθέσεις μετά τη Θεσσαλονίκη.

Ικανοποίηση εξέφρασε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, Κατερίνα Καζάνη, η οποία είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα. Στις 26 Ιουλίου, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας την άμεση ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Εύβοιας μέσω της διαδικασίας των συμπληρωματικών μεταθέσεων. Την  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκαν οκτώ νέες μεταθέσεις αστυνομικών υπαλλήλων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας. Ο αριθμός των μεταθέσεων στην Εύβοια είναι ο πλέον μεγάλος, συγκριτικά με τις μεταθέσεις στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες του νομού μας είναι ακόμα πολλά. Η απόφαση, όμως, του Συμβουλίου Μεταθέσεων αποδεικνύει πως η ουσιαστική επικοινωνία με τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία, βοηθά στην ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων του τόπου μας, ενώ ανοίγει τον δρόμο για τη διεκδίκηση των κατάλληλων λύσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr