Δείτε πώς φτιάχνουν μοσχάρι με πράσινες ελιές στην Εύβοια!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δείτε πώς φτιάχνουν μοσχάρι με πράσινες ελιές στην Εύβοια!

Δείτε την πεντάνοστιμη συνταγή της Εύβοιας.

Το μοσχάρι με πράσινες ελιές είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Εύβοιας που αξίζει να δοκιμάσετε και είμαστε σίγουροι πώς θα ξετρελαθείτε!

Πάμε να δούμε πώς φτιάχνεται!

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • ½  κιλό πράσινες ελιές
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • λίγη κανέλα
  • 2-3 μπαχάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 500 ml χυμός ντομάτας
  • λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το  κρέας
  • Ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό ντομάτας, το βούτυρο, την κανέλα, τα μπαχάρια, το σκόρδο και στο τέλος το αλατοπίπερο
  • Το σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε νερό ίσα-ίσα για να καλύπτεται το κρέας
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεματίζουμε τις ελιές επί ένα λεπτό και έπειτα τις προσθέτουμε στο κρέας
  • Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 15 λεπτά

Καλή σας απόλαυση!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr