Εύβοια: Ποια πόλη απέκτησε… αδερφάκι στην Κύπρο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ποια πόλη απέκτησε… αδερφάκι στην Κύπρο

Η αδελφοποίηση ολοκληρώθηκε με δείπνο.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακη 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημαρχείο Μαντουδίου, η αδελφοποίηση της Κοινότητας Μαντουδίου με την Κοινότητα Αγκαστίνας Αμμόχωστου Κύπρου.

Η αδελφοποίηση έγινε παρουσία του δήμαρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του Κοινοτάρχη Μαντουδίου Ιωάννη Τάρλα, της προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ.Χριστινας Ζιγκα, της προέδρου της Κοινότητας Αγκαστινας κ.Αναστασίας Γερολέμου , του βουλευτή αποδήμων Κύπρου κ.Νίκου Κεττήρου, του πρώην βουλευτή, κ.Σκεύη Κουκούμα, του Προέδρου κατεχομένων κοινοτήτων Αμμοχώστου κ. Μιχάλης Τζόρτα, των αντιδημάρχων,κ.κ. Καντζούρα, Λιάσκου, Αρβανίτη, Πασχαλίδου, καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, ενώ έγινε και ανταλλαγή δώρων.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα μνημόσυνο στο μνημείο Πεσόντων ΕΛΔΥΚ του 1974 στο χωριό Σπαθάρι. Η Κοινοτάρχης Αγκαστίνας είχε την ιδιαίτερη χαρά να τιμήσει με συμβολική πλακέτα τους 7 ήρωες εν ζωή πολεμιστές του Δήμου που πολέμησαν το 1974 στην Κύπρο. Το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας παρέθεσε δείπνο στην Κυπριακή αποστολή.

Δείτε το βίντεο από τον Ιωάννη Παρμακλή

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr