Εύβοια: Στήνονται οι πάγκοι για το παζάρι στο Αυλωνάρι
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Στήνονται οι πάγκοι για το παζάρι στο Αυλωνάρι

Εύβοια: Το παραδοσιακό παζάρι του Αυλωναρίου είναι προ των πυλών και ήδη άρχισαν να στήνονται οι πρώτοι πάγκοι, ενώ αναμένεται μεγάλη συμμετοχή.

Μια από τις παραδόσεις στην Εύβοια που έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο, είναι το παραδοσιακό παζάρι στο Αυλωνάρι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το παζάρι θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα αναμένεται και αρκετά μεγάλη συμμετοχή από τους εμπόρους.

Ήδη στο Αυλωνάρι άρχισαν να στήνονται οι πάγκοι για το παζάρι, καθώς η έναρξη πλησιάζει. Το παζάρι στο Αυλωνάρι θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για μια ολόκληρη εβδομάδα, ενώ όσοι επιθυμούν να έχουν πάγκο σε αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Κύμης Αλιβερίου μέχρι σήμερα.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο παζάρι, στο οποίο φέτος όπως αναφέραμε αναμένεται αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του παζαριού Χρήστος Σαμαράς δήλωσε στο evima.gr: «Ξεκινήσαμε να στήνουμε τους πάγκους για το μεγάλο παζάρι του Αυλωναρίου και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής καθότι η διαδικασία των συμμετοχών είναι σε εξέλιξη θα υπάρχει πολύ μεγάλη πληρότητα».

Παρών και ο αντιδήμαρχος Αυλώνος, Γιώργος Παππουτσής.

Παζάρι στο Αυλωνάρι – Παράδοση για την Εύβοια

Το ξακουστό για την Εύβοια  παζάρι του Αυλωναρίου θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα, έως τις 14 Οκτωβρίου.

Η ετήσια εμποροπανήγυρη, είναι το μεγαλύτερο παζάρι που γίνεται στην ευρύτερη περιοχή εδώ και δεκαετίες και προσελκύει το ενδιαφέρον ανθρώπων από όλη την Εύβοια, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr