«Μίνι» καλοκαίρι στην Εύβοια: Γέμισαν οι παραλίες – Εικόνες
Ειδησεις ευβοια

«Μίνι» καλοκαίρι στην Εύβοια: Γέμισαν οι παραλίες – Εικόνες

«Καλοκαιράκι» σήμερα στην Εύβοια

Η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα Σάββατο στην Εύβοια, έκαναν τους Εύβοιώτες και τους επισκέπτες να σπεύσουν από το πρωί στις παραλίες.

Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, οι παραλίες της Νότιας Εύβοιας ήταν υπερβολικά ζεστές και τα νερά του Αιγαίου κρυστάλλινα.

Πρώτη επιλογή για τους περισσότερους ήταν η παραλία Χερόμυλος στους Αγίους Αποστόλους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, όπου τα νερά ήταν πραγματικά ένα «όνειρο» όπως χαρακτηριστικά είπαν στο evima.gr.

Πού θα βρείτε την μαγική παραλία της Εύβοιας

Λίγο έξω από τους Αγίους Αποστόλους, στις Πετριές της Εύβοιας, θα βρείτε την μαγευτική παραλία Χερόμυλος (ή Χειρομύλι), που βρέχεται από το Αιγαίο. Είναι μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες της Εύβοιας, αφού μοιάζει εξωτική λόγω του ιδιαίτερου χρώματος των νερών της. Στο μεγαλύτερο μέρος της η παραλία έχει ψιλό βότσαλο ενώ στη νότια πλευρά της έχει χοντρή άμμο ιδανική για παιδιά.

Τα νερά της παραλίας δεν είναι ρηχά επομένως πρέπει να προσέχετε εάν έχετε μαζί σας παιδιά. Η παραλία είναι σχετικά απομονωμένη και διαθέτει μία συστάδα από αρμυρίκια και φυσική σκιά στα 100 μέτρα από την ακτή. Θα βρείτε επίσης μια καντίνα – beach bar για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα, ενώ διαθέτει και κάποιες ξαπλώστρες.

Ακριβώς δίπλα της θα βρείτε τη «δίδυμη» παραλία Στόμιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr