Super Cup: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και προκρίθηκε στον τελικό (εικόνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super Cup: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και προκρίθηκε στον τελικό (εικόνες)

Μια καλή προπονηση ήταν για τον Παναθηναϊκό ο ημιτελικός του Stoiximan Super Cup

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του 5ου Super Cup, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20:30) στο κλειστό της Καλλιθέας της Ρόδου.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης επικράτησαν άνετα με 81-68 του Άρη και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον αυριανό καταληκτικό αγώνα, που θα γίνει γνωστός αργότερα απόψε μετά τον δεύτερο αγώνα που ακολουθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στο Περιστέρι.

παναθηναικος

Χωρίς τους Λορέντζο Μπράουν, Τσεντί Οσμαν και Κώστα Αντετοκούνμπο έπαιξε ο Παναθηναϊκός, που είχε πρώτο σκόρερ τον Ναν με 16 πόντους, όσους πέτυχε και για λογαριασμό του Άρη ο πρώτος του σκόρερ, Λευτέρης Μποχωρίδης.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 44-30, 66-46, 81-68

Ο Άρης ήταν άκρως ανταγωνιστικό στο πρώτο 10λεπτο, βάζοντας δύσκολα στο «τριφύλλι» με τα μακρινά σουτ των Μαντζούκα και Τολιόπουλου. Οι «πράσινοι» απειλούσαν μόνο με τον Ναν, με την περίοδο να κλείνει σε απόλυτη ισορροπία (20-20).

Από κει και πέρα οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έσφιξαν την άμυνά τους, πήραν διψήφια διαφορά στο ημίχρονο (44-30), την αύξησαν στο τρίτο δεκάλεπτο με τα τρίποντα του Ναν και Σλούκα στο ξεκίνημα (66-46), για να φτάσουν σε μία εύκολη επικράτηση.

παναθηναικος

Τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός–Άρης 81-68

Ολυμπιακός–Περιστέρι 20:45

Πηγή:ant1news.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr