Μαρινέλλα: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της – Τα νεότερα στοιχεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινέλλα: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της – Τα νεότερα στοιχεία

Δίχως επιπλοκές μέχρις στιγμής αναρρώνει η σπουδαία καλλιτέχνις.

Σταθερή αν και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης κατά την διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδεια, παραμένει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της δεν παρουσιάζει κάποια μεταβολή και αν δεν υπάρξει κάποια επιδείνωση δεν αναμένεται σήμερα νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Το πρωί της Παρασκευής ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Το γεγονός ότι τα «κρίσιμα» πρώτα εικοσιτετράωρα περνούν δίχως να υπάρχουν επιπλοκές ή προβλήματα αφήνει αχτίδες αισιοδοξίας, εν μέσω ανησυχίας.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Κώστα Χατζή που την επισκέφθηκε χθές. «Είναι σε μία καλή κατάσταση» είπε ο Κώστας Χατζής και συνέχισε: «Εκείνο που εύχομαι, όχι εγώ αλλά όλη η χώρα μας είναι να πάει καλά… Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Η αιμορραγία απορροφάται

Όπως ανέφερε στο MEGA η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για εκείνη. «Όσο περνούν αυτά, αυτό είναι υπέρ της ασθενούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα.

Μάλιστα πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr