Πανέξυπνος μπόμπιρας έστησε «βρώμικη» επιχείρηση για να πληρώσει για την υιοθεσία γάτας
ΔΙΕΘΝΗ

Πανέξυπνος μπόμπιρας έστησε «βρώμικη» επιχείρηση για να πληρώσει για την υιοθεσία γάτας

Ένας 6χρονος από το Ρόουντ Άιλαντ μετέτρεψε την αγάπη του για τα ζώα σε μια επιχείρηση που τον βοήθησε να βγάλει χρήματα για να υιοθετήσει ένα δικό του γατάκι.
O Λούκα Άπριν από το Γουόργουικ, έφερε στο σπίτι τον Pebble, μια γάτα καταφυγίου, χρησιμοποιώντας τα έσοδα από την επιχείρηση συλλογής περιττωμάτων από σκύλους, την οποία ονόμασε πολύ έξυπνα «Poopa Scoopa Luca».

Η επικερδής επιχείρηση του μπόμπιρα για να υιοθετήσει μια γάτα

Μπορεί να μην είναι η πιο glamorous δουλειά στον κόσμο, αλλά ο Λούκα καταλαβαίνει σίγουρα την αξία της υπηρεσίας που παρέχει. «Οι άνθρωποι μισούν να μαζεύουν τα κακά του σκύλου», είπε το αγόρι στο τοπικό κανάλι WJAR. «Δεν με πειράζει αυτό. Δεν με πειράζει καθόλου». «Για τη λογική τιμή των 15 δολαρίων ή 20 για πολλά σκυλιά», ο Λούκα καθαρίζει τις τοπικές αυλές από τα περιττώματα των σκυλιών μέχρι να αστράφτουν σαν καινούργιες. «Είναι διασκεδαστικό. Λατρεύω το καθάρισμα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα», είπε ο μαθητής της πρώτης δημοτικού.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Luca’s poop scoopin’ service (@poopa.scoopa.luca)

Ο Λούκα ξεκίνησε τον εθελοντισμό σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων όπου εργάζεται η μητέρα του, Ρόμπιν Μπουσάρ. Μαζί, μαμά και γιος έχουν βρει σπίτια για 98 ζώα διάσωσης. «Είναι το πρώτο άτομο που μπαίνει στο κτίριο, θα αρχίσει αμέσως να διπλώνει τα ρούχα. Θα σκουπίσει και θα σφουγγαρίσει τα πατώματα και θα πει σε όλους: Λατρεύω τη δουλειά μου, μου αρέσει να έρχομαι στη δουλειά κάθε μέρα», είπε η Μπουσάρ.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Luca’s poop scoopin’ service (@poopa.scoopa.luca)

Ενώ δούλευε στο καταφύγιο, ο Λούκα γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Pebble, αλλά με την απλήρωτη εθελοντική εργασία του, δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα έξοδα υιοθεσίας ή να καλύψει τα έξοδα απόκτησης ενός κατοικίδιου. «Με ρώτησε: Τι μπορώ να κάνω για να μαζέψω χρήματα για να υιοθετήσω αυτό το γατάκι; Επειδή ένιωθε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό», είπε η μητέρα του.
0 Λούκα ποζάρει με την επαγγελματική του κάρτα
0 Λούκα ποζάρει με την επαγγελματική του κάρτα /Φωτογραφία: Instagram
Ο νεαρός επιχειρηματίας δεν έχασε χρόνο και κατέστρωσε ένα σχέδιο για να κερδίσει τα απαιτούμενα χρήματα και έτσι γεννήθηκε η ιδέα του «Poopa Scoopa Luca». Μετά από μερικές εβδομάδες σκληρής δουλειάς, ο Λούκα είχε αρκετά χρήματα για να πάρει στο σπίτι τον νέο του φίλο.
Η μητέρα του είπε ότι ο 6χρονος γιος της ήδη ψάχνει τρόπους για να κερδίσει κι άλλα χρήματα, ώστε να μπορεί να βοηθήσει να σωθούν ακόμα περισσότερα ζώα. «Ειλικρινά, έχω το πιο κουλ παιδί στον κόσμο. Το να γνωρίζει την κρίση διάσωσης στην πολιτεία και συνολικά στη χώρα νομίζω ότι είναι μοναδικό», είπε.
0 Λούκα επί τω έργω

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr