Ηλικιωμένος και αλλοδαπός «βρωμίζουν» πεζόδρομο στην Εύβοια – Νέες καταγγελίες
Ειδησεις ευβοια

Ηλικιωμένος και αλλοδαπός «βρωμίζουν» πεζόδρομο στην Εύβοια – Νέες καταγγελίες

Δες καταγγελίες για τον ηλικιωμένο που έχει μετατρέψει σε δημόσια τουαλέτα τον πεζόδρομο Αλιβερίου μαζί με έναν ακόμη άντρα πακιστανικής καταγωγής

Νέες καταγγελίες έχουν φτάσει στο evima.gr για τον άνδρα που κινείται στον πεζόδρομο του Αλιβερίου και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες εμπόρων αλλά και πολιτών ο ηλικιωμένος έχει βρει και «παρέα» έναν ακόμη άνδρα πακιστανικής καταγωγής και από κοινού έχουν μετατρέψει τον πεζόδρομο σε ουρητήριο κάνοντας την ανάγκη τους σε κοινή θέα στον πεζόδρομο, την ώρα που παίζουν δίπλα μικρά παιδιά.

Οι πολίτες καταγγέλουν το περιστατικό και καλούν τις αρμόδιες αρχές να μεριμνήσουν για την απομάκρυνση των δύο ανδρών από τον πεζόδρομο, καθώς αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία με τις πρακτικές που ακολουθούν.

Κινούνται και συμπεριφέρεται σαν άστεγοι, με βρώμικα ρούχα και πολλές φορές ζητιανεύουν ενώ πίνουν και καπνίζουν μολύνοντας και τον πεζόδρομο με τις γόπες από τα αποτσίγαρα και τα άδεια τενεκεδάκια από τις μπύρες.

Το θράσος του ηλικιωμένου δεν έχει προηγούμενο γιατί εκεί που προχωράει σταματάει και ουρεί μπροστά στους έκπληκτους και οργισμένους επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Και οποίος του κάνει την παρατήρηση τον βρίζει χυδαία.

Κάτοικοι και επαγγελματίες ζητούν από τις αρχές να λάβουν μέτρα και να συνετίσουν τον άνδρα που έχει βρει τον εμπορικό πεζόδρομο του Αλιβερίου σαν να είναι σπίτι του και φέρνει τους πάντες σε δύσκολη θέση.

Νέες εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr