Θρήνος στην Εύβοια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός κτηνίατρος – Συγκινούν τα λόγια των συγχωριανών του
Ειδησεις ευβοια

Θρήνος στην Εύβοια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός κτηνίατρος – Συγκινούν τα λόγια των συγχωριανών του

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Σάββατο 5, Οκτωβρίου ο κτηνίατρος Γιώργος Κουσερής

Απέραντη θλίψη στην Εύβοια από τον χαμό γνωστού κτηνιάτρου στο Αλιβέρι.

Ο Γιώργος Κουσερής με καταγωγή από τα Θαρρούνια άφησε σήμερα Σάββατο 5, Οκτωβρίου την τελευταία του πνοή μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Συγκινούν οι συγχωριανοί του με τα λόγια για τον αγαπημένο τους Γιώργο.

«Έφυγε πρόωρα από κοντά μας, ένα παιδί του χωριού.Ένα ξεχωριστό μέλος της μικρής μας κοινότητας. Όπως οι περισσότεροι, ο Γιώργος δεν πέρασε την ζωή του στο χωριό, αλλά σε αντίθεση με πολλούς άλλους, δεν το εγκατέλειψε ποτέ. Ήταν παρών, έτοιμος να βοηθήσει για οτιδήποτε, όταν κάτι έλειπε, όταν κάτι χρειαζόμασταν. Ήταν εκεί, για τον σύλλογο, για την εκκλησία, για το μαγαζί, για οτιδήποτε, ο Γιώργος ο κτηνίατρος, ο Λούπης, ήταν μέρος της λύσης του κάθε προβλήματος. Ασχολήθηκε για ατελείωτα χρόνια με τον σύλλογο του χωριού και προσέφερε μέσω αυτού. Το επάγγελμα του τον έκανε δίπλα σημαντικό στην αγροτική κοινωνία του χωριού μας, αμφιβάλλουμε αν υπάρχει Θαρρουνιάτης, που να μην έχει ζητήσει την συμβουλή του για τα ζώα του και να μην έχει ωφεληθεί από τις διαγνώσεις και τις θεραπείες του. Θα μας λείψεις πολύ φίλε Γιώργο, τα Θαρρουνια θα είναι φτωχότερα χωρίς την παρουσία σου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Ο Γιώργος Κουσερής διατηρούσε επί σειρά ετών κτηνιατρείο στο Αλιβέρι Ευβοίας

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 6, Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στα Θαρρούνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr