Σάλος στην Εύβοια: Κάνουν έξωση σε οικογένεια με ανάπηρο παιδί
Ειδησεις ευβοια

Σάλος στην Εύβοια: Κάνουν έξωση σε οικογένεια με ανάπηρο παιδί

Tο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων ξεκινούν κινητοποιήσεις με αφορμή την έξωση σε οικογένεια με ανάπηρο παιδί στη Χαλκίδα

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καλούν σε διπλή κινητοποίηση, ενάντια στην έξωση της οικογένειας με ανάπηρο παιδί στην Νεάπολη Χαλκίδας, κάνοντας παράλληλα λόγο για απαράδεκτη κατάσταση στα ειδικά σχολεία της περιοχής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΣΕΑΑΝ τονίζει:

” Ακόμα μια οικογένεια με βαριά ανάπηρο παιδί πετιέται στον δρόμο γιατί τα κοράκια των funds πλειστηριάσανε το σπίτι τους. Η περίπτωση αφορά οικογένεια με βαριά ανάπηρο παιδί 90% στην συνοικία της Νεάπολης  Χαλκίδας, που ενημερώθηκε ότι η Cepal πλειστηρίασε το σπίτι τους.”

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8, πλατεία Κλαυθμώνος).

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί , θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων και άλλους φορείς στο Δημαρχείο του Δήμου Χαλκιδέων, στην παραλία Χαλκίδας (μέγαρο Κότσικα).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr