Οι τηλεθεατές του βρετανικού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έμειναν άφωνοι όταν μια διαγωνιζόμενη «πήρε ένα πολύ ακριβό μάθημα» χάνοντας 875.000 λίρες στην τελευταία ερώτηση.

Στο τελευταίο επεισόδιο του ITV, ο παρουσιαστής Jeremy Clarkson υποδέχθηκε την Jackie Lynch, η οποία προσπάθησε να κερδίσει το εκατομμύριο.

Η Jackie ξεκίνησε δύσκολα και δεν ενέπνευσε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους θεατές, καθώς χρησιμοποίησε όλες τις βοήθειές της στους πρώτους γύρους. Σύντομα, όμως, έδειξε τις δυνατότητές της, καταφέρνοντας να ανέβει την κλίμακα του χρηματικού ποσού μέχρι τις 125.000 λίρες χωρίς απώλειες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε μια στρατηγική κίνηση, η Jackie αποφάσισε να ορίσει αυτό το ποσό ως το ελάχιστο εγγυημένο κέρδος της, διασφαλίζοντας πως, ό,τι κι αν συνέβαινε στη συνέχεια, θα έφευγε με ένα σημαντικό ποσό.

Η απόφασή της να παίξει προσεκτικά αποδείχθηκε η πιο σοφή, καθώς δυσκολεύτηκε αμέσως στην επόμενη ερώτηση που αφορούσε τον αγώνα πυγμαχίας του Floyd Mayweather το 2015.

Αποφασίζοντας να μην ρισκάρει, δήλωσε ότι θα αποδεχτεί τα χρήματα και θα αποχωρήσει.

Μήπως μπορείτε να μαντέψετε σωστά την απάντηση;

Η ερώτηση ήταν: «ο χαρακτηρισμένος ως ο «Αγώνας του Αιώνα». Ο αγώνας πυγμαχίας του Floyd Mayweather το 2015 απέναντι σε ποιον αντίπαλο ήταν ο πιο επικερδής στην ιστορία;»

Οι πολλαπλές επιλογές ήταν οι εξής: «Oscar De La Hoya, Saul «Canelo» Alvarez, Manny Pacquiao και Conor McGregor».

Πριν αποκαλύψει ότι η πιθανή της απάντηση θα ήταν το A, Oscar De La Hoya, η Jackie τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν θα μαντέψει και ότι θα πάρει τα χρήματα.

Η σωστή απάντηση ήταν ο Manny Pacquiao.

Ωστόσο, το παιχνίδι της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους θεατές, οι οποίοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να φτάσει στο μεγάλο ποσό αν δεν έκανε ένα τόσο «ακριβό λάθος».

Ένας χρήστης έγραψε: «Θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος αν είχε χρησιμοποιήσει πιο έξυπνα τις βοήθειες #wwtbam», ενώ ένας άλλος είπε «και γι’ αυτό δεν πρέπει να σπαταλάτε τις βοήθειες σε εύκολες ερωτήσεις. #whowantstobeamillionaire». «#WhoWantsToBeAMillionaire Αυτό ήταν σπατάλη βοήθειας», έγραψε κάποιος άλλος.