Απόστολος Λύτρας: Σε νέα σχέση με εντυπωσιακή μεσίτρια ο ποινικολόγος – Δείτε φωτογραφίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόστολος Λύτρας: Σε νέα σχέση με εντυπωσιακή μεσίτρια ο ποινικολόγος – Δείτε φωτογραφίες

Σε νέα σχέση, έναν, μόλις, μήνα μετά την αποφυλάκισή του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, βρίσκεται ο Απόστολος Λύτρας.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νέα του σχέση με τη 45χρονη εντυπωσιακή μεσίτρια Θεοδώρα Παπαδοπούλου, που δραστηριοποιείται στα νότια προάστια.

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά», σχολίασε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας, επιβεβαιώνοντας την αλλαγή σελίδας στην προσωπική του ζωή.

Απόστολος Λύτρας: Σε σχέση με 45χρονη εντυπωσιακή μεσίτρια

Στην εκπομπή μίλησε και η νέα σύντροφος του ποινικολόγου, η οποία αποκάλυψε ότι οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και 16 χρόνια, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε πριν από έναν μήνα, περίοδο κατά την οποία αποφυλακίστηκε ο δικηγόρος για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

«Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση, κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο. Πείτε μου αν το εγκρίνετε. Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή η Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

«Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί, και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη νέα μου σχέση. Το επικοινωνιακό κομμάτι δεν με απασχολεί. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του», τόνισε από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας μετά τις δηλώσεις της νέας του συντρόφου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr