Εύβοια: Για ποιους ελεύθερους επαγγελματίες μειώνεται κατά 50% το φορολογητέο εισόδημα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Για ποιους ελεύθερους επαγγελματίες μειώνεται κατά 50% το φορολογητέο εισόδημα

Για ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε δημοτικές κοινότητες με έως και 1500 κατοίκους στην Εύβοια

Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Χρίστο Δήμα είχε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευβοίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Η συνάντηση έβγαλε ευχάριστες Ειδησεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες της Εύβοιας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Καραμπατσώλη: «

Συναντήθηκα σήμερα το πρωί με τον Υφυπουργό Οικονομικών, ΧρίστοςΔήμα, που μου έκανε μια ευρεία ενημέρωση για τις νέες πρωτοβουλίες που διαμορφώνονται για τους ελεύθερους επαγγελματίες των Περιφερειών και φυσικά και της Εύβοιας!

– Η νέα φορολογική ρύθμιση προβλέπει μείωση κατά 50% του φορολογητέου εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε δημοτικές κοινότητες με έως και 1500 κατοίκους. Αυτή η ρύθμιση επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής σε κοινότητες που προηγουμένως δεν είχαν το ίδιο πλεονέκτημα (500 κατοίκων) και αποτελεί σημαντική ώθηση για την τοπική οικονομία.

– Σύντομα, το Υπουργείο Οικονομικών θα φέρει νέο νομοσχέδιο, που θα περιλαμβάνει τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ, όπως εταιρικούς μετασχηματισμούς και άλλες σημαντικές ρυθμίσεις.

– Επιπλέον, πολύ θετικά είδε την πρόταση μας για άρση της απόφασης αναστολής άδειας λαϊκής όταν κάποιος υπαχθεί στη ρύθμιση για τις οφειλές σε δήμους και κοινότητες. Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους παραγωγούς και τους εμπόρους στο δύσκολο αυτό πλαίσιο.

Δέσμευσή μας είναι η συνεχής συνεργασία και υποστήριξη της τοπικής μας επιχειρηματικότητας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ευβοίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr