Τσατραφύλλιας: Νέα πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο -Στο μηδέν η στα ορεινά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσατραφύλλιας: Νέα πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο -Στο μηδέν η στα ορεινά

Πρόγνωση για το πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες μέρες έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Alpha και του Weather2Go.gr, παρόλο που θα υπάρξουν χαμηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές, ακόμα και αρνητικές στα ορεινά, δεν θα σημειωθούν βροχές παρά μόνο στη δυτική – βορειοδυτική Ελλάδα. Ακόμη κάνει λόγο για «πασπάλες χιονιού» στα ορεινά των παραπάνω περιοχών.

Όσον αφορά τον καιρό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια, «η θερμοκρασία θα βρεθεί κοντά στα κανονικά επίπεδα, ενώ η πρόβλεψη για βροχή είναι πάλι απογοητευτική».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Φθινόπωρο κατά το ήμισυ…

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά στις περισσότερες περιοχές και μάλιστα το Σ/Κ αναμένεται νέα πτώση, ωστόσο οι βροχές από αυτή τη μεταβολή του καιρού θα είναι πολύ λίγες και αφορούν κυρίως τη δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα. Στα ορεινά των περιοχών αυτών (1.800 και υψηλότερα) θα δούμε και πασπάλες χιονιού.
Επίσης το Σ/Κ θα δούμε και αρνητικές θερμοκρασίες στα ορεινά της βόρειας χώρας με αποτέλεσμα η θέρμανση να είναι απαραίτητη.
Τη νέα εβδομάδα οδεύοντας προς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο καιρός θα “μαλακώσει” αφού η θερμοκρασία θα βρεθεί κοντά στα κανονικά επίπεδα ενώ η πρόβλεψη για βροχή είναι πάλι απογοητευτική.
Καλό Σ/Κ!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr