Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά γνωρίζοντας τη ήττα με 2-0 σετ από τον Λεχέτσκα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά γνωρίζοντας τη ήττα με 2-0 σετ από τον Λεχέτσκα

Στα προημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας, σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά.

Σε έναν ακόμη μέτριο αγώνα του, ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Γίρι Λεχέτσκα (6-4, 6-4) και δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμούς σε ένα ακόμη τουρνουά, για να πλησιάσει στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 22χρονος Τσέχος, Νο.33 στον κόσμο, έκανε το 2 στα 2 φέτος ενάντια στον Τσιτσιπά, No11 στον κόσμο, παίζοντας καλύτερο τένις.

Απείλησε για break από τα πρώτα games του 1ου σετ ο Lehecka, με τον Τσιτσιπά να σβήνει από ένα break σε 3ο (2-1) και 5ο game (3-2) και να μένει προς το παρόν ζωντανός, όμως στο 7ο game, ο Lehecka έκανε τελικά το break στην 4η ευκαιρία του (6η συνολικά), για να πάρει το προβάδισμα με 4-3. Δεν δυσκολεύτηκε να υπερασπιστεί το break με το σερβίς του ο Τσέχος, ο οποίος έκλεισε το σετ στο 10ο game για το 6-4.

Ακολούθησε break με το καλημέρα στο 2ο σετ για τον Lehecka, που προηγήθηκε με 2-0 σετ στο 2ο σετ και έκτοτε δεν κινδύνεψε καθόλου, ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι. Έχασε μόλις 4 πόντους σε όλα τα service games του στο 2ο σετ και με love service game ολοκλήρωσε τη νίκη του στο 10ο game, έπειτα από 84 λεπτά αγώνα.

Αυτή ήταν η 20ή ήττα του Τσιτσιπά στη φετινή σεζόν, σε 60 αναμετρήσεις (40-20)<

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr