Ο Αλαφούζος θα πληρώσει το κόστος του χειρουργείου της Σταμολάμπρου – Το «ευχαριστώ» της αρχηγού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αλαφούζος θα πληρώσει το κόστος του χειρουργείου της Σταμολάμπρου – Το «ευχαριστώ» της αρχηγού

Ανθρώπινη κίνηση από τον Γιάννη Αλαφούζο που ανέλαβε προσωπικά τα έξοδα του χειρουργείου της Σταμολάμπρου.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες ένα πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς – προσαγωγούς. Έτσι, αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρόσφατο ντέρμπι της Α1 Γυναικών με πόνους, κάνοντας τη δική της… κατάθεση ψυχής.

Μάλιστα, η Ελληνίδα γκαρντ χρειάστηκε να κάνει μια λεπτή επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς με τον κορυφαίο και πιο εξειδικευμένο γιατρό στη χώρα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που στο παρελθόν είχε αναλάβει μεταξύ άλλων επεμβάσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Κώστα Τσαρτσαρή.

Αυτή η «περιπέτεια» της Σταμολάμπρου έγινε γνωστή στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και κάλυψε όλα τα έξοδα της εγχείρησης. Την παραπάνω είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παίκτρια, μέσα από ένα μήνυμά της στα social media, τονίζοντας πως όλη η «πράσινη οικογένεια» ήταν στο πλευρό της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μέσα από τα social media

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ.Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη καθώς και όλη την ιατρική του ομάδα για την βοήθεια και το ενδιαφέρον τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή καθώς και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα στον κ.Αλαφούζο για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Όλοι μαζί κινήθηκαν άμεσα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου και την ταχύτερη επιστροφή μου στο γήπεδο!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μου, όλο το σταφ της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου για την αγάπη και την στήριξη τους!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr