Ποδόσφαιρο: Ισόπαλο έληξε το ευβοϊκό ντέρμπι Αρτάκη – Αμαρυνθιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο: Ισόπαλο έληξε το ευβοϊκό ντέρμπι Αρτάκη – Αμαρυνθιακός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αρτάκη-Αμαρυνθιακός 0-0

Στο ευβοϊκό ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, είχαμε ‘λευκή’ ισοπαλία ανάμεσα στην Αρτάκη και στον Αμαρυνθιακό.

Κατάμεστο το γήπεδο ‘Νίκος Κίλιμπας’, με τους φιλάθλους να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα, σε ένα ματς αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια του, με τον ΑΟΝΑ πιο επιθετικό στο πρώτο μέρος, να έχει στο 11′ κάθετο δοκάρι με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Γιαννιτσάνη. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης σούταρε και ο Κυριατζής απόκρουσε, ενώ στο 30′ έστειλε την μπάλα πάνω απ’ τα γκολπόστ, σουτάροντας απ’ το ημικύκλιο της περιοχής. Άστοχη ήταν και η τελική του Παπαδάκη, λίγο πιο μετά, με την ομάδα της Βάθειας να έχει καλή στιγμή στο 44′, με σουτ του Κόκιου, που πέρασε λίγο έξω. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, με προσπάθειες των Παπαδάκη (56′, 76′, 87′)-Πολίτη (71′, 83′), που όμως δεν βρήκαν στόχο. Απ’ την άλλη ο Αμαρυνθιακός έκανε πιο αισθητή την παρουσία του επιθετικά στην επανάληψη, έχοντας σουτ στο 50′ με τον Μπρένερ που απόκρουσε ο Κατσιμήτρος, με τον πορτιέρο της Αρτάκης να αντιδρά αποτελεσματικά και σε τελικές των Νικολόπουλου (65′)-Ντελέκου (68′), ενώ στο 72′ μακρινό σουτ του Γκιόσι πήγε λίγο έξω. Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντελέκος του Αμαρυνθιακού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας/Κρασώνης (Αθηνών)-Καρράς (Αχαΐας).

ΑΠΟΒΟΛΗ: 90′ Ντελέκος.

ΑΡΤΑΚΗ (Άγγελος Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Παπαγγελής, Κατσογιάννης, 17 Στασινόπουλος, Καλλέργης (83′ Σπηλιώτης), 18 Διονυσόπουλος, Παπαδάκης, Φατιόν, Γιαννιτσάνης (67′ Λάμπρου), Πολίτης, Νιφορόπουλος (60′ Μεγάλος).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Κυριατζής, Χατζηστάμου, Βιέννας, Πέππας, Τσέλλος, Κόκιος (60′ Μ. Μικές), Μπρένερ, Ντελέκος, Σαντζάκου (89′ Πουλιανός), Γκιόσι (89′ Τόρα), Νικολόπουλος (78′ Ρεσβάνης).

Πηγή:eviasports.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr