Ο οίκος Louis Vuitton επαναλανσάρει την ιστορική best seller τσάντα του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο οίκος Louis Vuitton επαναλανσάρει την ιστορική best seller τσάντα του

Το μοντέλο Neverfull του οίκου Louis Vuitton είναι εκτός από το πιο δημοφιλές του οίκου και ένα από τα δημοφιλέστερα σχέδια σε επώνυμες τσάντες γενικά.

Κατέχουν επί πολλά χρόνια τη νούμερα ένα θέση στις πωλήσεις παγκοσμίως-και δικαιολογημένα καθώς συνδυάζει άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, είναι διαχρονική και χωράει τα πάντα (όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομά της.)

Η iconic τσάντα του οίκου Louis Vuitton είναι best seller και αγαπιέται πολύ από τις γυναίκες εδώ και 17 χρόνια, με τον διάσημο οίκο να έχει περάσει στο επαναλανσάρισμά της φρεσκάροντας την εικόνα της. Η πρακτική και κομψή αυτή τσάντα στη νέα της εκδοχή παρουσιάζεται ως πλήρως αναστρέψιμη.

Η Neverfull Inside Out λοιπόν, κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 και δεν έχασε την αναγνωρίσιμη μορφή της, ωστόσο απέκτησε την ιδιότητα να μπορεί να φορεθεί με δυο τρόπους: Εκτός από τον κλασικό, γυρίζει το μέσα έξω και πλέον το εσωτερικό να μπορεί να γίνει εξωτερικό καθιστώντας την μοναδική με πολύτιμη εσωτερική της τσέπη να μην είναι κρυφή και να μπορεί πλέον να γίνει ορατή.

Η Neverfull γίνεται ακόμη πιο λειτουργική, πολυμορφική και ουσιαστικά είναι δύο τσάντες σε μία. Διαθέτει προσαρμοσμένη ανθεκτική επένδυση που επιτρέπει οποιαδήποτε χρήση. Στο μεγαλύτερο μέγεθος ( καθώς το σχέδιο διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη ) υπάρχουν πρόσθετοι γάντζοι που της επιτρέπουν να μετατραπεί σε hobo bag και ένα ευέλικτο λουρί για διαφορετικές επιλογές μεταφοράς. Στο εξωτερικό βλέπουμε το κλασικό Monogram μοτίβο του οίκου και στο εσωτερικό γυαλιστερό δέρμα σε τόνους του μαύρου και του καφέ.

Διατίθεται επίσης μια πλήρης έκδοση από ύφασμα που συνδυάζει βαμμένο καμβά με επένδυση υφάσματος σε τρεις ζωντανές αποχρώσεις: Saffron, Red και Rose Pondichéry (βαθύ ροζ). Παράλληλα, ένα εποχιακό, αναβαθμισμένο μέγεθος GM του Neverfull Inside Out με ταξιδιωτικά μπαλώματα θα κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος της επόμενης συλλογής Flight Mode.

Το μικρότερο Neverfull Inside Out BB item ορίζεται από μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ που γίνεται μια χαρακτηριστική εξωτερική λεπτομέρεια. Συμπαγές και κομψό, αναστρέφεται σε δέρμα σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, Dark Fango (χακί) και Rose Pondichéry. Με ένα νέο αφαιρούμενο λουρί Monogram, αυτό το μέγεθος είναι ιδανικό για έναν ώμο ή ως cross body bag.

To πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου είναι πρέσβειρα η Sophie Turner, που η προσωπικότητά της ταιριάζει με τη ζωντάνια και τη λειτουργικότητα της αναγεννημένης Neverfull που τόσο πολύ θέλουμε να ξανα αποκτήσουμε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr