Εύβοια: Συνάντηση Κεδίκογλου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Συνάντηση Κεδίκογλου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

Επισημάνθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι, στην Εύβοια.
Ο Βουλευτής Ν. Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου, συναντήθηκε με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Πελεκάνο και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Μάρκου Αλέξανδρο.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών υπαλλήλων
Ο κ. Κεδίκογλου συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκτέλεση του έργου του. Εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της ασφάλειας στην Εύβοια και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε ανάγκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης, Μάρκου Αλέξανδρος, αναφέρθηκε στη σημασία της ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης και της βελτίωσης των υποδομών.
Ο Βουλευτής δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προωθεί λύσεις για τα ζητήματα αυτά, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών ασφάλειας προς όφελος των πολιτών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr