Εύβοια: Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Εύβοια μέχρι και την 28η Οκτωβρίου.

Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά στην Εύβοια, ανήμερα της εθνικής μας επετείου, τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, καθώς ο καιρός θα είναι μεν συννεφιασμένος, αλλά δεν θα σημειωθούν βροχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σάββατο (26/10) γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6, τοπικά έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 και τοπικά στα νότια τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Για Κυριακή:

Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες τους 22 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Για Δευτέρα:

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr