Εύβοια: Ώρες αγωνίας για τον ηλικιωμένο – Άκαρπες και οι σημερινές έρευνες – Θα συνεχιστούν αύριο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ώρες αγωνίας για τον ηλικιωμένο – Άκαρπες και οι σημερινές έρευνες – Θα συνεχιστούν αύριο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr με εντολή της αστυνομίας σταμάτησαν πριν από λίγο οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου στον άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου στην Εύβοια.

Άκαρπες και οι σημερινές έρευνες για τον ηλικιωμένο άνδρα στην Εύβοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr με εντολή της αστυνομίας σταμάτησαν πριν από λίγο οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου στον άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου στην Εύβοια.

Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πάλι την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου το πρωί από την αστυνομία, την πυροσβεστική της Κύμης, την 7η ΕΜΑΚ με σκύλο και drone και την ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312.

Οι έρευνες που συνεχίστηκαν και σήμερα για δεύτερη μέρα από την αστυνομία, την Πυροσβεστική, την 7η ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και drone και την ομάδα διάσωσης Εύβοιας, sar 312 εστίασαν και στο σημείο που βρέθηκε καθετήρας του ηλικιωμένου αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Οι μαρτυρίες για τον 90χρονο

Σύμφωνα με την πρώτη μαρτυρία κατοίκου του χωριού είδε τον 90χρονο τελευταία φορά στη διασταύρωση προς το χωριό Κρεμαστός απόσταση 5 χιλιομέτρων από το σπίτι του.

Σύμφωνα με νεότερη μαρτυρία κατοίκου του χωριού ο 90χρονος είχε πει πως θα πήγαινε να μαζέψει μανιτάρια. Στα πιθανά σημεία έφτασαν απόψε οι αρχές και οι διασώστες της ομάδας sar 312 όπου και εκεί δεν εντόπισαν τον 90χρονο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου στο evima.gr, «ο 90χρονος περπατούσε καθημερινά μεγάλες αποστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου όπου διαμένει με την επίσης 90χρονη σύζυγό του».

Αυτό είναι το σπίτι του αγνοούμενου ηλικιωμένου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr