Σε αυτές τις περιοχές της Εύβοιας χιονίζει τώρα – Δείτε live
Καιρός

Σε αυτές τις περιοχές της Εύβοιας χιονίζει τώρα – Δείτε live

Η Εύβοια φόρεσε «το λευκό της πέπλο» με χιονοπτώσεις να σημειώνονται στα ορεινά του νησιού

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που καταγράφηκε χθες στην Εύβοια έφερε χιόνια που επιμένουν στα ορεινά του Νομού με κάποια χωριά να έχουν ντυθεί ολόκληρα στα λευκά.

Οι χιονοπτώσεις συνεχίστηκαν για ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο του evima.gr, στην Εύβοια.

Ενδεικτικά, στο δρόμο Μετόχι προς Στενή, το χιόνι κάλυψε τα πάντα.

Δείτε βίντεο από τα χιόνια στην Εύβοια εδώ

Στα λευκά έχει ντυθεί από προχθες και η Σέτα στην Εύβοια, όπως ανέφεραν κάτοικοί της περιοχής τα χιόνια κάλυψαν τα πάντα, ωστόσο περιμένουν περισσότερες χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Ο καιρός σήμερα στην Εύβοια – Που χιονίζει τώρα

Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης καταγράφονται πάντως σήμερα με τον καιρό στην  υπόλοιπη χώρα να είναι σχεδόν αίθριος καιρός.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 4 τοπικά ανατολικοί 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στα βόρεια θα φτάσει τους 09 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου τους 10 με 12 βαθμούς, στη δυτική χώρα τους 13 και μόνο στα νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα αγγίξει τοπικά τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Live τα χιόνια στην Εύβοια

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 11-02-2025

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα ενταθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και τη δυτική και κεντρική Στερεά.
Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νοτιότερα νησιά των Κυκλάδων θα φτάσει τους 11 με 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 08 με 10 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα βόρεια κατά τόπους ισχυρός.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-02-2025

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από το απόγευμα στο Ιόνιο θα ενταθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr