Γ’ Εθνική: Ματς «ζωής ή θανάτου» στην Εύβοια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Ματς «ζωής ή θανάτου» στην Εύβοια

Την Κυριακή στις 15:00 είναι το ντέρμπι Αμαρυνθιακός – Αστέρας Σταυρού.

Ο Αμαρυνθιακός χρειάζεται τη νίκη για να μην πέσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το ματς να θεωρείται κομβικό.

Η Αρτάκη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κόρινθο, επίσης στις 15:00, σε ένα ντέρμπι το οποίο ωστόσο δεν κρίνει πολλά γιατί δεν προλαβαίνει κανένας από τους δυο τη Σύρο που είναι σταθερά πρώτη.

Οι διαιτητές των αγώνων

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών των αγώνων της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 16/3.

Αναλυτικά οι ορισμοί στα ματς του Αμαρυνθιακού και της Αρτάκης:

Κυριακή 16/3-3 μ.μ.

Αμαρυνθιακός-Αστέρας Σταυρού (γήπεδο Αμαρύνθου, Παναγιωταράς (Αθηνών)/Κατελανάκης (Αθηνών)-Χατζηδάκης (Αθηνών), παρατηρητής: Κατσαδήμας (Ανατολικής Αττικής))

Κόρινθος-Αρτάκη (γήπεδο ΔΑΚ Κορίνθου, Μαμσάκος (Πειραιώς)/Πουλόπουλος (Πειραιώς)-Δαφερέρας (Πειραιώς), παρατηρητής: Κορτέσης (Αθηνών))

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr