Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα του δήμαρχου για τη γιορτή του!
Ειδησεις ευβοια

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα του δήμαρχου για τη γιορτή του!

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης δεχόταν ευχές από νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα τα τηλέφωνα στο γραφείο του να έχουν πάρει φωτιά!

Την ονομαστική του εορτή είχε σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης δεχόταν ευχές από νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα τα τηλέφωνα στο γραφείο του να έχουν πάρει φωτιά!

Και πως να μην πάρουν αφού ο δήμαρχος είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον τόπο του όσο και ανά την Ελλάδα!

Ειναι ο δήμαρχος που καθημερινά καταγράφει αρκετά χιλιόμετρα και μηδενίζει αποστάσεις από τη Βόρεια Εύβοια μέχρι την Αθήνα καθώς που τον βρίσκεις που τον χάνεις μέσα στα υπουργεία και διεκδικεί για τον Δήμο που διοικεί!

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης αφού ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν για τη γιορτή του ζήτησε συγνώμη σε όσους δεν μπόρεσε να απαντήσει.

«Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσες κ όσους δεν μπόρεσα να απαντήσω στις ευχές για την ονομαστική μου εορτή!!! Η αγάπη σας μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω με το ίδιο πάθος!!!Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου»!!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr