Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό
Υλικά:
- 1 κιλό κρέας μερίδες
- 1 φλιτσάνι λάδι
- αλατοπίπερο
- 1 φλυτσάνι κρασί
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 γαρίφαλα
- 1 κομμάτι κανέλα
- λίγη ζάχαρη
- 1/2 κιλό ντομάτες πολτοποιημένες ή 2 κουταλιές ντοματοπολτό.
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρέας με το λάδι, μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι το φέρνουμε 2-3 βόλτες, σβήνουμε με το κρασί και στην συνέχεια προσθέτουμε τα άλλα υλικά και 3 ποτήρια νερό περίπου και το αφήνουμε να βράσει.Αφού βράσει το φαγητό, το αφήνουμε λίγο ανοιχτό για να μελώσει η σαλτσούλα του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr