Λουκούμια λεμονιού συνταγή από βόρεια Εύβοια!
Λουκούμια λεμονιού στην κατσαρόλα
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε στην κατσαρόλα
1 νεροπότηρο μεγάλο νερό,
1 νεροπότηρο μεγάλο χυμό φρέσκου λεμονιού,
1 νεροπότηρο μεγάλο ζάχαρη,
1 νεροπότηρο μεγάλο νισεστέ ,
μισό κουταλάκι του γλυκού σκόνη ζελέ λεμονιού.
Τα ανακατεύουμε στο χαμηλό ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα να γίνει μαστιχοφόρα! Μόλις έρθει το μείγμα γύρω γύρω από την κουτάλα είναι έτοιμο! Το τοποθετούμε σε πυρέξ 20 το στρώνουμε καλά και το αφήνουμε να κρυώσει! Στην συνεχεία κόβουμε κομματάκια και τα βουτάμε στην καρύδια! *ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr