
Εύβοια: Πρεμιέρα για την Ανάβαση Ριτσώνας με 103 οδηγούς
Πρεμιέρα για την Ανάβαση Ριτσώνας με 103 οδηγούς, στην ΕύβοιαΗ Εύβοια ετοιμάζεται για ακόμη ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αρχίζει και φέτος με την Ανάβαση Ριτσώνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Μαρτίου, με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών, καθώς 103 οδηγοί θα ανεβούν, τόσο το Σάββατο στις χρονομετρημένες δοκιμές, όσο και την Κυριακή στον αγώνα, στη φημισμένη διαδρομή των 3100 μέτρων.
Ο αγώνας διεξάγεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) και θα δώσουν το «παρών» αρκετοί πρωταγωνιστές του χώρου, ενώ από τη λίστα δεν λείπουν και …πρωτάρηδες οδηγοί.
Το πρόγραμμα του αγώνα:
• Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου από τις 5.30 έως τις 8.30 το απόγευμα στο myKTEO “Θαλάσση” στη Γλύφα, καθώς και το Σάββατο 29 Μαρτίου στον χώρο των “πιτς” από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί.
• Οι χρονομετρημένες δοκιμές είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 10:30 το Σάββατο 29 Μαρτίου.
• Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 10.30.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου και τις δύο ημέρες (09.00).
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr