Ειδησεις ευβοια

Αυτές είναι οι εγκαταστάσεις που φτιάχνετε η μπύρα Septem στην Εύβοια (pics)

Αυτές είναι οι εγκαταστάσεις που φτιάχνετε η μπύρα Septem στην Εύβοια (pics)
Ανοιχτά για το κοινό τα Ζυθοποιεία στην Εύβοια - Δείτε τις εγκαταστάσεις της μπύρας Septem

Κόσμος και λαός πέρασε σήμερα Σάββατο 30, Σεπτεμβρίου από τις εγκαταστάσεις παραγωγής  της μπύρας Septem στο Αυλωνάρι Εύβοιας.

Με αφορμή των ανοιχτών Ζυθοποιίων το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια πολύς κόσμος βρέθηκε στο εργοστάσιο της Septem στο Αυλωνάρι.

Ο ιδιοκτήτης της Ευβοϊκής επιχείρησης, Σοφοκλής Παναγιώτου, ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους παραγωγής της μπύρας περιγράφοντας τη διαδικασία και το πως φτάνει στα ποτήρια μας η μπύρα Septem.

Το evima.gr βρέθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής στο Αυλωνάρι και κατέγραψε τις παρακάτω εικόνες – Δείτε τις εγκαταστάσεις

Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας.

Septem

Η αποστολή μας

Είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας φρέσκα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Η φιλοσοφία μας

Οι οινολόγοι αφιερώνουν τη ζωή τους στην αναζήτηση της τέλειας δομής και ισορροπίας των κρασιών τους, προκειμένου να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας, του μικροκλίματος και της εσοδείας. Την ίδια ”οινολογική“ φιλοσοφία εφαρμόζουμε στην παραγωγή των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας Septem. Πιστεύουμε ότι ο λυκίσκος είναι το «σταφύλι» της μπύρας και επιλέγουμε αποκλειστικά ολόκληρα άνθη μοναδικών ποικιλιών από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr