Απαράδεκτες εικόνες στην Εύβοια λίγο πριν την εθνική εορτή
Ειδησεις ευβοια

Απαράδεκτες εικόνες στην Εύβοια λίγο πριν την εθνική εορτή

Αναβρασμός επικρατεί στη Δημοτική Ενότητα Κύμης λόγω της συμπεριφοράς κάποιου πολίτη.

Παρά τις προσπάθειες της υπηρεσίας καθαριότητας να διατηρήσει την Κύμη καθαρή ενόψει της Εθνικής Επετείου, ο εν λόγω «κύριος» άφησε χθες έναν μεγάλο όγκο σκουπιδιών κοντά στα Δημοτικά Σχολεία.

Αυτό προκαλεί απογοήτευση και δυσαρέσκεια για την ασυνείδητη συμπεριφορά του ατόμου που προκάλεσε τη ρύπανση.

Με ανάρτησή του ο Αργύρης Πάφρας εκφράζει την απογοήτευση για τη δυσκολία στην αντιμετώπιση της ακαθαρσίας από λίγους, που αγνοούν τις κοινές ευθύνες, και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για τον υπαίτιο να επικοινωνήσει με τον Δήμο.

Είναι σημαντικό να διατηρούμε την πόλη καθαρή και να σεβόμαστε την προσπάθεια των υπηρεσιών καθαριότητας, όπως και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για το κοινό καλό.

Σε υποσημείωση ο κ. Παφράς αναφέρει: «Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε,ας επικοινωνήσει μαζί μου στο messager ή στο 6945634686.— μαζί με Αντώνη Ρούσσο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr