Με σχετική του ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) εφιστά την προσοχή των καταναλωτών σε ένα σύνηθες λάθος τις περιόδους των υψηλών θερμοκρασιών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «αν συνηθίζετε να αποθηκεύετε γάλα και αυγά στην πόρτα του ψυγείου σας, τώρα το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχει έρθει η ώρα να τα μετακινήσετε σε πιο ψυχρά σημεία του ψυγείου (τα αυγά πάντα σε κατάλληλες προθήκες), όπως στο πίσω μέρος των εσωτερικών ραφιών.
Και τα δύο αυτά τρόφιμα, πρέπει να παραμένουν, σε σταθερή θερμοκρασία (4 °C) για να παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή για περισσότερο χρονικό διάστημα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr