Εύβοια: Πότε αναλαμβάνουν δράση οι διασώστες στο ΕΚΑΒ Μαντουδίου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πότε αναλαμβάνουν δράση οι διασώστες στο ΕΚΑΒ Μαντουδίου

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ΑΣΕΠ αναλαμβάνουν δράση.

Ολοκληρώθηκε από τον ΑΣΕΠ η διαδικασία εξέτασης ενστάσεων και εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΥΕ της 5Κ/2023 προκήρυξης στο ΕΚΑΒ Μαντουδίου

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να έχει τελειώσει η διαδικασία εκδίκασης των ενστάσεων και να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα και για την ΔΕ κατηγορία προσωπικού.

Αμέσως μετά αναμένεται να ορκιστούν και να τοποθετηθούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού, όπως επιβεβαίωσε ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης.

Τι περιλαμβάνει η προκήρυξη

Η 5Κ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ περιλαμβάνει την πρόσληψη 243 μονίμων διασωστών στα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, μεταξύ των οποίων οι 8 αφορούν την Εύβοια και συγκεκριμένα τον νεοσύστατο Τομέα ΕΚΑΒ Μαντουδίου.

Η δέσμευση του Ζεμπίλη

Ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης που είχε δραστηριοποιηθεί για την ίδρυση του τομέα Μαντουδίου, δεσμεύθηκε να παρακολουθεί μέχρι τέλους την εξέλιξη του σημαντικού αυτού θέματος, καθώς η ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Βορειοκεντρικής Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr