Εύβοια: Βρέθηκε ο 75χρονος που αγνοούνταν στην Αγία Άννα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Βρέθηκε ο 75χρονος που αγνοούνταν στην Αγία Άννα

Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο evima.gr βρέθηκε ο 75χρονος άντρας που αγνοούνταν  από το πρωί της Κυριακής 9, Φεβρουαρίου στην Αγία Άννα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε από πολίτη σε αγροτική έκταση της ευρύτερης περιοχής.

Στο σημείο αναμένεται ασθενοφόρο καθώς έχει αμυχές και θα μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Μαντουδίου.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης ευχαριστεί μέσω του evima.gr τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, τους απλούς πολίτες, την αστυνομία, την πυροσβεστική για την άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 75χρονου.

Η έκκληση του γιου του

Χάθηκε ο πατέρας μας ο Κωστής Κατσάνος σήμερα το πρωί περίπου στις 11. Όποιος τον έχει δει παρακαλώ επικοινωνήστε! Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και πράσινο μπουφάν!
Διαδώστε παρακαλώ!

Συνεχίζει να αγνοείται ο 90χρονος από τον Άγιο Γεώργιο

Εξακολουθεί και αγνοείται ο 90χρονος που έφυγε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 10 η ώρα το πρωί από το σπίτι του προκειμένου να πάει μία βόλτα στο χωριό όπως χαρακτηριστικά είπε στην σύζυγό του.

Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που αγνοείται  στον Άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr