
Καιρός: Ζέστη και νοτιάδες σήμερα στην Εύβοια
Η πρόγνωση της ΕΜΥ σήμερα για την ΕύβοιαΣτα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο και αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη νωρίς το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 με 4 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 5 και από το απόγευμα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει τους 18 με 21 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο έως 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός, με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και από το βράδυ στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία
Γενικά αίθριος ο καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι, νοτιοανατολικοί 2 με 4 και από το μεσημέρι στις Σποράδες τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr