
Πασίγνωστη πλαζ στην Εύβοια «μεταμορφώνεται» – Εικόνες
Ποια πλάζ της Εύβοια θα μεταμορφωθεί;Όλη η Εύβοια θαύμασε την φωτορεαλιστική πρόταση- απεικόνιση για την πλαζ της Αιδηψού.
«Υπηρετούμε με την ίδια δύναμη την καθημερινότητα αλλά και το όνειρο της πόλης», ανέφερε αναρτώντας σχετικές εικόνες ο Δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς τονίζοντας πως «σήμερα η υπηρεσία μας που οραματίζεται το αύριο μαζί μας, έφερε πρόταση για την Πλαζ της Λουτρόπολης».
Τόνισε πως είναι πρόταση δουλεμένη με αγάπη και έμπνευση και προσωπικά τον ενθουσιάζει.
«Ας είναι η αρχή μιας ατυπης διαβούλευσης. Η γνώμη σας μετράει», είπε μεταξύ άλλων.
Αντίστροφη μέτρηση για το 5άστερο στολίδι στην Εύβοια
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που κατασκευάζεται στην Εύβοια.
Το πέντε αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα που χτίζεται στον Χερόμυλο, δίπλα στις Πετριές, έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, άπαντες έχουν πατήσει… γκάζι έτσι ώστε την 1η Ιουνίου να είναι όλα έτοιμα για πλήρη λειτουργία.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια σπουδαία επένδυση, καθώς το έργο του νέου 5άστερου ξενοδοχείου στην παραλία Χερόμυλος του δήμου Κύμης Αλιβερίου, και αναμένεται να δώσει τεράστια τουριστική ώθηση σε όλη την ευρύτερη περιοχή.
Μέσα στο ξενοδοχείο έχει χτιστεί και μια εντυπωσιακή εκκλησία στην οποία θα γίνονται γάμοι και βαφτίσεις.
Όπως δήλωσε στο evima.gr ο ιδιοκτήτης, στόχος είναι το ξενοδοχείο να λειτουργήσει την 1 Ιουνίου 2025, ενώ εργάζονται πολλά συνεργεία καθημερινά πυρετωδώς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Δείτε φωτογραφίες από το υπό κατασκευή πεντάστερο ξενοδοχείο στην Εύβοια



Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr