Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα στην Εύβοια – Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Ειδησεις ευβοια

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα στην Εύβοια – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό σήμερα στην Εύβοια

Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ τοπικά στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, από το απόγευμα στα κεντρικά και τα νότια και το βράδυ στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στα βόρεια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες τοπικά στα βόρεια και κατά τόπους στο εσωτερικό της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά στα δυτικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, από το βράδυ 4 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ τοπικά στα ορεινά.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στο Ιόνιο.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -2 (μείον 2) έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 17, τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στην Κρήτη και από το βράδυ στις Κυκλάδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5, τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Στα βόρεια δυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα έως 5 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά στις Σποράδες έως 5 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr