ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια-Η εικόνα του καιρού σήμερα Σάββατο

Εύβοια-Η εικόνα του καιρού σήμερα Σάββατο
Χιονόπτωση το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική και βόρεια Εύβοια κατά πάσα πιθανότητα έως μηδενικό υψόμετρο. Πιο συγκεκριμένα έντονη χιονόπτωση στην βόρεια Εύβοια (Περιοχές από Πευκί έως Μαντούδι και κυρίως τα ανατολικά παράλια) , και εν συνεχεία στην ανατολική Εύβοια (περιοχές Στροπώνων, Κύμης, Αλιβερίου κτλ ). Στην δυτική Εύβοια (Χαλκίδα και τριγύρω περιοχές) αναμένεται επίσης […]

Χιονόπτωση το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική και βόρεια Εύβοια κατά πάσα πιθανότητα έως μηδενικό υψόμετρο.
Πιο συγκεκριμένα έντονη χιονόπτωση στην βόρεια Εύβοια (Περιοχές από Πευκί έως Μαντούδι και κυρίως τα ανατολικά παράλια) , και εν συνεχεία στην ανατολική Εύβοια (περιοχές Στροπώνων, Κύμης, Αλιβερίου κτλ ).
Στην δυτική Εύβοια (Χαλκίδα και τριγύρω περιοχές) αναμένεται επίσης η ημέρα να ξεκινήσει με χιονόπτωση, αλλά σίγουρα όχι με την ένταση των παραπάνω περιοχών. Τα φαινόμενα θα είναι κατά βάση ασθενούς έως μέτριας έντασης και θα διαρκέσουν ως το μεσημέρι. Όσο βορειότερα τόσο πιθανότερο να υπάρξουν κάποιες μικρές χονοστρώσεις.
Στο νότια Εύβοια υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν τοπικά φαινόμενα επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά κατά βάση ασθενή.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου μας αποχαιρετά και η “Σοφία 2,| και το βράδυ όπου ο καιρός θα έχει ανοίξει αναμένονται πολικές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός , κυρίως στις περιοχές που είναι απομακρυσμένες από τη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr