25η Μαρτίου: Η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας (pics)

Ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση στη Χαλκίδα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου .

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας το πρωί της Παρασκευής για να παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για την Επανάσταση του 1821.

Τα παιδιά φορώντας τα καλά τους παρέλασαν για πρώτη φορά φέτος μετά από δύο χρόνια χωρίς περιορισμούς.

Στην εξέδρα των επισήμων βρισκόταν και φέτος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, ο βουλευτής Σπύρος Πνευματικός, η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας Μιλτος Χατζηγιαννάκης.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Χαλκίδα

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας έχοντας υπόψη την ανάγκη για την ομαλή διεξαγωγή της Παρέλασης κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 σε χώρους ευθύνης του, ανακοινώνει ότι:

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς της πόλης της Χαλκίδας : • Σε αμφότερες τις πλευρές της οδού ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΙ. • Σε αμφότερες τις πλευρές της οδού ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ κατά το τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα (από το Βόρειο άκρο της Πλατείας Αγίου Νικολάου έως το ύψος του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον διακριτικό τίτλο «ΓΙΩΤ»). 2. Η ως άνω απαγόρευση ισχύει από την 06:00 ώρα της Παρασκευής 25-03-2022 έως και το πέρας των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr