
Αυτή είναι η συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από την Δέσποινα Βανδή
Ακολουθείστε τη συνταγή της για πασχαλινά κουλουράκια, αφράτα και αρωματικά, με ελαιόλαδο και γιαούρτι αντί για βούτυρο.Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την μαγειρική και κάθε Πάσχα, παρασκευάζει απαραιτήτως τσουρέκια και κουλούρια.
Ακολουθείστε τη συνταγή της για πασχαλινά κουλουράκια, αφράτα και αρωματικά, με ελαιόλαδο και γιαούρτι αντί για βούτυρο.
Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!
Υλικά:
2 γιαούρτια στραγγιστά 2%
1 ½ φλ. ελαιόλαδο
1 ½ φλ. ζάχαρη
4 βανίλιες
4 αυγά
2 φακελάκια baking powder
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Μπορεί και λίγο περισσότερο! Τόσο για να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια)
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μικρή λεκάνη και προσθέτετε τελευταίο το αλεύρι.
Δώστε ό,τι σχήμα θέλετε στα κουλουράκια σας και τοποθετήστε τα στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Αλείψτε τα με αυγό και ψήστε τα για 25’ στους 170.
Δε θα χρειαστείτε μίξερ.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr