
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Αντίστροφη μέτρηση» για συντάξεις Απριλίου 2025: Ποιοι θα πληρωθούν πρώτοι
Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι;Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι πληρωμές, σε δύο δόσεις, για τις συντάξεις Απριλίου 2025.
Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι;
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 θα καταβληθούν από το e-ΕΦΚΑ οι κύριες συντάξεις Απριλίου από τα πρώην ταμεία μη μισθωτών.
Ειδικότερα, οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Απριλίου 2025 ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
• Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr